DOĞU AKDENİZ DERNEKLERİ BÖLGE TOPLANTISI DERNEĞİMİZDE YAPILDI

Doğu Akdeniz Dernekleri Bölge Toplantısı, 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü bölge derneklerimizin de katkılarıyla  düzenlenecek olan 11.Doğu Akdeniz Çerkes Kültür Festivali  hazırlıkları ana gündemi, Ana Dil Eğitimi ve Kafkasya gezileri ek gündemleriyle  Derneğimiz toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıdan önce şehir dışından gelen misafirlerimiz için Derneğimiz Yönetim Kurulu tarafından iftar yemeği verildi. Yemeğin ardından Derneğimize geçilerek toplantıya başlandı. Toplantıya Dernek Başkanımız Lisan ALKIŞ ile birlikte KAFFED Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Sami YAVUZ ve Eğitim Teşkilatı Sekreteri Ertan KOYUNCU, Adana Dernek Başkanı ve Doğu Akdeniz Dernekleri Bölge Koordinatörü İsa ELAGÖZ, Afşin Dernek Başkanı Taner ÖZBEK, Afşin eski Dernek Başkanı Adnan ÖZDEMİR, Göksun Dernek Başkanı Bedri TOKUÇ, Gaziantep Dernek Başkanı Hakan AYDEMİR, İskenderun Dernek Başkanı Servet APİŞ, Mersin Dernek Başkanı Ali Rıza CİHAN, Derneğimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rahmi KUŞCU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Selçuk KUŞCU ve Ferhun EYERCİ, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hami KOÇ, Onikişubat İlçe Belediye Meclis üyeleri Erol ARSLAN ve Ahmet KUŞCU, Derneğimiz Gençlik Komisyonu Başkanı Semih CANBOLAT ve komisyon üyeleri ve Adana Derneği Gençlik Komisyonu Üyesi Metehan YELTEKİN katılım sağlamıştır.

2 Ağustos'ta Göksun Yantepe Mahallesi Festival Alanı'nda gerçekleştirilecek olan 11. Doğu Akdeniz Çerkes Kültür Festivali hazırlıkları ile ilgili olarak istişarelerde bulunulan toplantıda Festival Tertip Komitesi ve Organizasyon Komisyonu üyeleri tarafından festival hazırlıkları ve yapılan çalışmalar hakkında, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hami KOÇ ve Onikişubat İlçesi Belediye Meclis Üyesi Erol ARSLAN tarafından ise festivale davet edilecek ve katkı sağlayabilecek olan siyasi parti, belediye başkanları ve diğer protokol üyeleri ile yapılacak görüşmeler  hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı. Gece geç saatlere kadar süren toplantı sonunda Dernek binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra şehir dışından gelen KAFFED Yönetim Kurulu Üyeleri, Dernek Başkanları ve diğer misafirlerimiz uğurlandı.

Dernek Yönetim Kurulu olarak, Doğu Akdeniz Dernekleri Bölge Toplantısına katılım sağlayan KAFFED Yönetim Kurulu üyelerimize, tüm Dernek Başkanlarımıza ve gençlik temsilcilerimize teşekkür eder, Festivalimizin toplumumuz için hayırlı olmasını dileriz.