11. DOĞU AKDENİZ ULUSLARARASI ÇERKES KÜLTÜR FESTİVALİ HEYECANI

Geleneksel hale gelen ve bu yıl 11.'si düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Çerkes Kültür Festivali için geri sayım başladı.

Bu yıl KAFFED Doğu Akdeniz Dernekleri (Kahramanmaraş, Afşin, Göksun, Gaziantep, Adana,  Mersin, Reyhanlı ve İskenderun)  tarafından 2 Ağustos 2014 Cumartesi günü düzenlenecek olan Festivalimize Kayseri Kafkas Derneği Halk Oyunları Topluluğu AŞEMEZ, Maze Müzik Grubu, Mağıbze Vokal Grubu, İstanbul Bahçelievler Kafkas Çerkes Derneği Müzik Grubu Deju Gup, Nalçik'ten Anjela MAMHEG ve Çerkes müziğinin efsane sanatçısı Azmi TOĞUZATA katılarak renk katacaklardır.

Cumartesi sabah 11.00'de konuk sanatçı ve grupların karşılanması ve saat 12.00'de verilecek yemeğin ardından sırasıyla çocuklara yönelik şişme oyun ve eğlence parkuru keyfi ve uçurtma şenliği, gençlerimize yönelik ilk defa hazırlanacak olan sahnede gençlerimizden performans etkinlikleri ve Türkiye'nin en çok Kafe oynayan kişisi ve en büyük Cegu rekor denemeleriyle gündüz programı sonlandırılması planlanmaktadır. Saat 20.00'de başlayacak olan final programını her zaman olduğu gibi değerli sunucumuz ve sanatçımız İshak AKBAY yapacak. Programda birbirinden değerli sanatçı, grup ve topluluklarımızın şarkıları ve gösterileriyle program sona erecek.

Dernek Yönetim Kurulu olarak, bu güzel Festival programına Türkiye'nin ve dünyanın dört bir köşesinde yaşayan değerli soydaşlarımız ve misafirlerimizin yoğun ve coşkulu katılımlarını beklerken, programın hazırlık aşamasında emeği geçen Festival Tertip Komitesi ve Organizasyon Komisyonu üyelerine teşekkürlerimizi sunarız.